App: IBM Connections

App: IBM Connections

App: IBM Connections

App: IBM Connections

14-10-2013

App: IBM Connections


IBM Connections, sociale software voor bedrijven
  

IBM Connections is software waarmee u innovatiever kunt handelen door gebruik te maken van dynamische netwerken van uw medewerkers, partners en klanten. IBM Connections maakt het binnen uw organisatie mogelijk om de sociale structuren zichtbaar te maken, kennis te delen, en personen te vinden die elkaar kunnen helpen bij het oplossen van een probleem of vraag.

Op een dynamische en snelle manier worden connecties gemaakt tussen mensen, de informatie die zij hebben en de taken die zij uitvoeren. Door het gebruik van Blogs en Dogear ontstaan relaties tussen collega's gebaseerd op gezamenlijke interesses. Door de zo ontstane relaties worden de ongestructureerde kennis en vaardigheden van mensen (voorheen alleen in hun hoofd, hun e-mail correspondentie, hun bookmarks et cetera.) voor zoveel mogelijk mensen in een organisatie toegankelijk en gestructureerd inzichtelijk.

IBM Connections biedt gebruikers de mogelijkheid een sociaal netwerk aan te gaan en te onderhouden. De onderdelen Profiles, Blogs, Social Bookmarks (Dogear) en Activities vertellen alles over de individuele medewerker. Bovendien kunnen Communities worden ingericht, zodat medewerkers eenvoudig kennis en informatie over bepaalde onderwerpen kunnen bundelen. 


>> Lees meer

 

Terug naar nieuws overzicht