01-01-1970

‘Power of 3’ roadshow: OpenText, Microsoft en SAP bundelen krachten
(05-06-2014)


Op 5 juni vindt op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland op Schiphol het Power of 3 event plaats. Een gezamenlijk initiatief van Microsoft, SAP en OpenText om prospects en klanten bekend te maken met de nieuwe OpenText Microsoft® SharePoint Services (SPS) for Extended ECM for SAP Solutions. Deze oplossing stelt gebruikers in staat om SAP-gegevens en -processen te combineren met Microsoft SharePoint-content en vice versa. Het optimaliseert de waarde van zowel SharePoint als SAP.

Tijdens het event, dat om 9:30 begint staan verschillende presentaties gepland van Dirk van de Pas, van SAP, Marco Brinkman van Microsoft en Roel Gillesen van OpenText. De ochtend wordt om 12:30 afgesloten met een ‘Power of 3’-panelsessie.

“De SPS-oplossing van OpenText is een aanvulling op OpenText’s Extended ECM for SAP Solutions en stelt bedrijven in staat om de werelden van ERP en ECM samen te voegen”, aldus Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText. “Het vermindert de risico's en kosten van eventuele records mismanagement, verhoogt de productiviteit van kenniswerkers en zorgt ervoor dat een bedrijf beter in staat is om compliant te zijn met bestaande wet- en regelgeving.”

Door veilige, geautomatiseerde capture, opslag en organisatie van documenten te combineren met archivering, records management en imaging functionaliteit, beheert OpenText Extended ECM for SAP Solutions content gedurende de gehele levenscyclus. De oplossing helpt risico’s te verlagen terwijl het de productiviteit verhoogt en toegankelijkheid van informatie verbetert. Met deze oplossing beschikken organisaties over de juiste tools om kritische SharePoint-documenten te koppelen met onderliggende SAP-processen.

OpenText Microsoft SharePoint Services for Extended ECM for SAP Solutions is wereldwijd beschikbaar in negen talen.

Event link: http://www.opentext.com/campaigns/powerof3


Terug naar nieuws overzicht