01-01-1970

Koning & Hartman Products & Systems Dagen
(21-05-2014)


Koning & Hartman organiseert op 20, 21 & 22 mei wederom de Products & Systems Dagen in Delft. Dit jaar is het overkoepelende thema: The Future of Technology. Maak kennis met ontwikkelingen van de toekomst op het gebied van industriële automatisering, elektronica en mobiele communicatie.

Tijdens deze drie dagen is het mogelijk om verschillende kennissessies bij te wonen welke worden verzorgd door onze eigen productsexperts en gerenomeerde leveranciers. De eerste twee dagen zijn gericht op industriële automatisering en elektronica . Zo zal er een middag in het teken staan van de oplossingen van Nexcom Industrial Computing, wordt de nieuwe 4K KVM- extender van Güntermann & Drunck gepresenteerd en zal een nieuw product geïntroduceerd worden : De KH Information Service.

De derde en laatste dag, donderdag 22 mei, gaat dieper in op de nieuwste mobiele communicatie trends op het gebied van portofonie, data-oplossingen, LTE en toughbooks. Er zullen twee nieuwe tablets gelanceerd worden en het service en beheer portfolio zal worden toegelicht.

Inschrijven voor dit evenement is gratis en kan via de website van Koning & Hartman.

 
 

 

Terug naar nieuws overzicht