01-01-1970

Zorgeloos implementeren van een EPD
(08-05-2014)

 

Salves is gespecialiseerd in het testen van de Top EPD’s van Chipsoft, Epic en Siemens bij ziekenhuizen. De afgelopen jaren heeft zij ruime domeinkennis opgebouwd die Salves wil delen met belanghebbenden binnen de ziekenhuiswereld. Daarom organiseert Salves op 8 mei a.s. een middagbijeenkomst met als thema ‘het zorgeloos implementeren van een EPD’.

Boeiend programma
Tijdens deze middag biedt Salves een boeiend en inspirerend programma aan waarin praktijkcases van het implementeren en testen van een EPD bij het Erasmus MC, het UMC Utrecht en het Radboud UMC de hoofdrol spelen. Veel medische activiteiten binnen een ziekenhuis leunen sterk op een moderne IT-omgeving. Een goed functionerend EPD is daarom voor de bedrijfsvoering van een ziekenhuis essentieel.

Praktijkvoorbeelden
Aan de hand van een drietal praktijkcases gaan gerenommeerde sprekers in op de implementatie en het testen van een van de Top 3 EPD’s binnen hun organisatie:Nico Drost, Manager IT Operations bij het Erasmus MC, spreekt over het EPD van Siemens SoarianGert-Jan Borghuis, Programma Directeur Beter 2.0 bij het UMC Radboud, gaat in op het EPD van EPIC Bart van Rijn, Team Manager ICT Healthcare Applications van het UMCU, presenteert de praktijkcase over het EPD van Chipsoft

Afsluitend is er een interactieve sessie waarin de deelnemers en Salves gezamenlijk ingaan op het testen van een EPD. Ton Kunen, testmanager Salves bij het Erasmus MC en Jasper Sens, testmanager Salves bij het UMC Utrecht, leiden deze sessie. De dagvoorzitter is Sander Post, directeur bij Salves.

Deze middagsessie vindt plaats in Fort Voordorp in Groenekan.

Meer informatie via www.salves.nl

 

 

Terug naar nieuws overzicht