OutSystems praat ontwikkelaars bij tijdens Bits&Bijt
01-01-1970
Deel dit artikel:

OutSystems praat ontwikkelaars bij tijdens Bits&Bijt
(13-03-2014)

 

OutSystems, ontwikkelaar van het gelijknamige applicatieplatform, organiseert op 13 maart een nieuwe editie van Bits&Bijt om ontwikkelaars bij te praten over de meest recente update in het OutSystems platform.Het OutSystems platform werd onlangs nog geroemd door onderzoeksbureau Bloom Research in een vergelijking met applicatieplatform Force.com. OutSystems gooit hoge ogen als het gaat om developer experience en de ondersteuning voor verandermanagement en re-factoring. Ook de flexibiliteit van het platform, zoals de compatibiliteit met on-premise, publieke en hybride clouds, wordt genoemd als pluspunt. OutSystems stelt organisaties op die manier in staat zelf de controle te houden over het uitrollen en het toepassen van het applicatieplatform.

OutSystems laat ontwikkelaars en eindgebruikers daarom graag ervaringen delen. Tijdens Bits&Bijt is er ruimte voor theoretische uitleg en ondersteuning, maar worden bezoekers vooral aangemoedigd vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over best practices. Het programma op 13 maart ziet er als volgt uit:

13.45 uur Aanvang

14.00 uur OutSystems platform update

Lastig om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen bij OutSystems? Product Manager Gonçalo Borrêga neemt je mee door de specificaties van de Winter Release, het platform in de cloud en alle mogelijkheden die je hebt in je gepersonaliseerde omgeving.

14.30 uur Applicaties in het London-thema

Martin Westra van het Sales Engineering team leidt een praktische sessie waarin je bekend raakt met alle opties in het nieuwe London-thema!

15.00 uur Ervaringen uitwisselen

We hebben verschillende sessies waarin je met andere ontwikkelaars en gebruikers kunt schakelen en van elkaar kunt leren over het dagelijkse gebruik van het OutSystems platform.

16.30 uur Afsluiting en borrel

Locatie

De locatie voor Bits&Bijt is het sfeervolle restaurant Zuiver in Utrecht. Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij en de koks laten zich inspireren door streek- en seizoensgebonden producten. Door de ligging aan de A2 is Zuiver voor iedereen uitstekend bereikbaar.

Deelname en aanmelden

Bits&Bijt is speciaal bedoeld voor ontwikkelaars, eindgebruikers en andere leden uit de OutSystems-community. Aanmelden kan via deze link: http://www.outsystems.com/company/events/bits-and-bijt/nl-march-2014/

 

Terug naar nieuws overzicht