Benelux IP Congres
01-01-1970
Deel dit artikel:

Benelux IP Congres
(23-04-2014)


Intellectuele Eigendom (IE) vormt een steeds belangrijkere factor in de strategie van ondernemingen en is steeds vaker de basis voor een onderscheidende, exclusieve marktpositie. Daarmee is het één van de bepalende factoren voor zowel commercieel als financieel succes.

Met het congres willen we ondernemers, wetenschappers en mensen die nauw bij innovatie betrokken zijn informeren en inspireren, en de gelegenheid bieden om zelf vragen te stellen over de mogelijkheden van IE bescherming.

We bieden u een gevarieerd en aansprekend programma met als keynote spreker een CTO van een internationale, gerenommeerde ICT onderneming. Daarnaast hebben we een spreker die namens een internationale, aan de Nederlandse beurs genoteerde onderneming, wereldwijd verantwoordelijk was voor de lancering van een innovatief concept in de food & beverage branche.

Vanuit onze in-house expertise organiseren we een IE workshop en een paneldiscussie over het onderwerp “valorisatie”. Valorisatie is het creëren van maatschappelijke en economische waarde op basis van wetenschappelijke kennis en vaardigheden. Tijdens deze paneldiscussie delen R&D verantwoordelijken binnen ondernemingen en de universitaire wereld hun ervaringen.

Programma

Binnenkort wordt hier het programma bekend gemaakt.

Toegangsprijs

De kosten voor deelname aan het Benelux IP Congres bedragen € 495,00 per persoon, excl. BTW.
Lunch en borrel zijn inbegrepen in de prijs.

Dagvoorzitter is Wim De Vilder. Hij is sinds 1996 journalist bij de VRT. Als anker van het Journaal en presentator van het reportagemagazine ‘Koppen’ staat hij met beide voeten in de wereld van de media.

Als docent journalistiek deelt hij al jaren zijn rijke ervaring met managers, academici en professionals die op regelmatige basis in contact komen met de pers.

Hij is gastdocent mediatraining bij Expert Academy en treedt op als spreker op conferenties en bedrijfsevents.
KU Leuven, Vlekho en De Televisie-academie deden al een beroep op Wim als docent journalistiek.
 
Inschrijven kan hier

Terug naar nieuws overzicht