Explore Dynamics CRM
01-01-1970
Deel dit artikel:

Explore Dynamics CRM
(27-03-2014)

 

Op 27 maart 2014 organiseert de community van de verschillende Microsoft-partners voor de derde keer op rij Explore Dynamics CRM in het CineMec te Ede. Explore Dynamics is het grootste CRM-event van Nederland en trekt jaarlijks ruim 650 bezoekers. Het event is gericht op applicatiebeheerders, technisch beheerders, (potentiële) CRM-gebruikers en management. Diverse Microsoft-partners uit verschillende branches zijn nauw betrokken bij de organisatie van het event en verzorgen tevens branchegerichte break-out sessies. Hierdoor krijgen bezoekers zowel inzicht in nieuwe ontwikkelingen wat betreft Microsoft Dynamics CRM, alsmede in diverse branche-ontwikkelingen. De branches die vertegenwoordigd worden op het event zijn: finance, overheid, agri, zakelijke dienstverlening, retail, zorg, manufacturing, bouw, onderwijs en ledenorganisaties.

Innovatie staat centraal
Dit jaar is innovatie de rode draad tijdens het event en ook de keynotes sluiten hier naadloos op aan. Alexander Klöpping (technologie-expert, vooral bekend van zijn optredens in De Wereld Draait Door) opent de dag en spreekt over trends, gadgets en innovatie in de wereld van de consument. Steven van Belleghem (marketing expert, business coach en inspirator) verzorgt de tweede keynote ‘Marketing 2020’, waarin hij bezoekers meeneemt naar het jaar 2020 en vertelt over de veranderende consument. In de middag kunnen bezoekers drie branchegerichte break-out sessies bijwonen. David Brown (Microsoft) sluit de dag af met een keynote over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van CRM.

Programma:
9:30 uur – Ontvangst en registratie
10:00 uur – Opening door dagvoorzitter
10:15 uur – Alexander Klöpping – Trends, gadgets en innovatie in de wereld van de consument
11:15 uur – Steven van Belleghem – Marketing 2020
12:15 uur – Lunch en informatiemarkt

13:00 uur – Break-out sessie 1
CRM for agri (CRM Partners)
Digital Marketing (Sitecore)
Social CRM (Microsoft)
CRM for Intermediaries (BusinessBase)
Customer Success Management (CRM Partners)

13:45 uur – Break-out sessie 2
CRM for Members (CRM partners)
Data cleaning (IntoDQ)
Leo en Parature (Microsoft)
CRM for contact centers (BrightOne)
CRM for Banking (VeriPark)

14:30 uur – Pauze

15:00 uur – Break-out sessie 3
CRM for Finance (CRM Partners)
Integratie (Scribe Software)
CRM mobile en innovaties (Microsoft)
CRM in de bouw en installatiebranche (CTB xRM)
CRM marketing (Microsoft/CRM Partners)

16:00 uur – David Brown - Microsoft Dynamics CRM Makes Business Personal
17:00 uur – Borrel

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor een uitgebreide programmabeschrijving en meer informatie over de sprekers op: http://www.exploredynamicscrm.nl/programma. Explore Dynamics CRM is kosteloos voor gebruikers en geïnteresseerden in Microsoft Dynamics CRM. Aanmelden voor het event kan via: http://www.exploredynamicscrm.nl/inschrijven. Het event wordt mogelijk gemaakt door verschillende partners. Om deze reden krijgen studenten, consultants en medewerkers en overige Microsoft Business Partners geen toegang tot het event.

Meer weten over Explore Dynamics CRM? Zoek contact via Facebook of Twitter op @exploredyncrm of #exploredyncrm

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM