NETGEAR en VEEAM virtualisa?tie en storage seminar
01-01-1970

NETGEAR en VEEAM virtualisa?tie en storage seminar
(21-11-2013)


NETGEAR nodigt u van harte uit voor de sessie over virtualisatie en storage binnen het MKB die op donderdag 21 november bij TD Azlan in Bodegraven plaatsvindt.

Tijdens deze sessie, die om 13:30 uur aanvangt en 16:30 uur eindigt, wordt u duidelijk welke rol NETGEAR & Veeam kunnen spelen in het aanbieden van betaalbare virtualisatie- en storageoplossingen.

De NETGEAR ReadyNAS network storage-oplossingen maken een eenvoudiger en goedkoper platform voor VMware en Microsoft Hyper-V mogelijk. Om samenwerking en compatibiliteit in VMware omgevingen mogelijk te maken, zijn de NETGEAR ReadyNAS systemen uitvoerig getest met Veeam Backup & Replication software. ReadyNAS network storage-oplossingen maken een eenvoudiger en goedkoper platform voor VMware of Microsoft Hyper-V mogelijk. De software van Veeam gekoppeld met

NETGEAR storage technologie is exact wat bedrijven nodig hebben: snelle, flexibele en betrouwbare image-based back-up en recovery oplossingen voor gevirtualiseerde omgevingen voor een betaalbare prijs. De volgende onderwerpen zullen tijdens het seminar uitgebreid worden toegelicht:

Welke pijnpunten kent virtualisatie?
Welke pijnpunten kent archiving
Introductie nieuwe line-up NETGEAR ReadyNAS oplossingen
Dé NETGEAR storageoplossing: ReadyDAT
Veeam gekoppeld aan NETGEAR
Relevante cases

TD Azlan nodigt resellers van harte uit voor deze training, die is ontwikkeld voor account managers, pre-sales engineers en consultants die betrokken zijn bij het adviseren van server- en netwerkruimtes.

Inschrijven kan hier.

Terug naar nieuws overzicht