Kaseya Inspiration Roadshows
01-01-1970
Deel dit artikel:

Kaseya Inspiration Roadshows
(19-09-2013)


Kaseya houdt een nieuwe serie Inspiration Roadshows, speciaal voor IT-dienstverleners, in Amersfoort, Den Haag, Arnhem en Mechelen (België). De eerste editie in juli was een groot succes, de volgende sessies staan gepland in september 2013. Het doel van de Roadshows is om nieuwe zakelijke kansen te creëren, kennis te maken met branchegenoten en informatie te delen over de continu veranderende IT-servicemarkt. Kaseya is de enige leverancier die een complete IT-systeembeheeroplossing op basis van SaaS biedt met daarnaast de mogelijkheid van een lokale installatie.

Elke Inspiration Roadshow bestaat steeds uit een zakelijk, technisch en praktisch deel. In het zakelijke deel staat het maximaliseren van managed services centraal. Hierin bespreekt Kaseya het traditionele Break/Fix-model, het Managed Service-model en de populaire Hybride-variant die hier tussenin staat. Ook komen de verschillende prijsstrategieën uit Kaseya’s jaarlijkse onderzoek bij managed service providers (MSP’s) aan bod. Verder geeft Kaseya informatie over het uitbreiden van bestaande dienstenportfolio’s.

In de aansluitende technische sessie leren deelnemers hoe zij de Kaseya-oplossing consistent kunnen uitrollen over meerdere klanten en hoe zij hun IT-dienstverlening verbeteren door het automatiseren van repeterende standaardtaken.

Na de lunch begint het praktijkgedeelte. Onder begeleiding van technisch engineers van Kaseya zetten de deelnemers zelf een Kaseya-server op.

Agenda-informatie

Inspiration Roadshow Amersfoort – dinsdag 10 september 2013 – 09.30 uur tot 14.30 uur – Mercure Hotel Amersfoort

Inspiration Roadshow Den Haag – donderdag 12 september 2013 – 09.30 uur tot 14.30 uur – Mercure Hotel Den Haag

Inspiration Roadshow Arnhem – dinsdag 17 september 2013 – 09.30 uur tot 14.30 uur – Regardz WTC Arnhem

Inspiration Roadshow Mechelen (België) – donderdag 19 september 2013 – 09.30 uur tot 14.30 uur – Novotel Hotel Mechelen

Inschrijven Meer gedetailleerde informatie en het inschrijvingsformulier zijn te vinden op de website van Kaseya: www.kaseya.nl/lps/nl-nl/lp/2013/lunch-and-learn/signup.aspx.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer