Seminar 'Dé cloud bestaat niet'
01-01-1970
Deel dit artikel:

Seminar 'Dé cloud bestaat niet'
(03-10-2013)


Iedereen heeft het over de cloud, maar is het ook iets voor uw organisatie? En hoe maakt u de juiste keus in het mistige landschap van cloud aanbieders?

Datad organiseert op donderdagmiddag 3 oktober in Veenendaal het seminar ‘Dé cloud bestaat niet’. Tijdens deze informatieve sessie gaan we in op de mogelijkheden. Aan bod komen onderwerpen als de werkplek, Office 365, telefonie en business applicaties uit de cloud. Niet alleen de voor- en nadelen, maar ook de do’s & dont’s. En: hoe kunt u verschillende oplossingen combineren? Mix & Match: werken vanuit de cloud Met ruim zeven jaar ervaring in de cloud weet Datad als geen ander hoe mistig het in de cloud is. Want wat voor de één de ideale oplossing is, hoeft niet aan úw wensen te voldoen. Dé cloud bestaat dan ook niet. Er zijn veel verschillende opties en als organisatie is het verstandig een mix van cloudoplossingen te maken die het beste bij u passen. Dit kan bij één leverancier, maar ook in combinatie met andere partijen. Datad biedt een mix & match concept waarin u uw eigen keuzes maakt, de passende cloud samenstelt en deze kan managen naar eigen behoefte. Creëer zo de ideale omgeving voor uw gebruikers.

Telefonie: bellen vanuit de cloud Veel bedrijven hebben kostenreductie op de agenda staan. Bellen vanuit de cloud kan een oplossing zijn. Door de komst van mobiele telefonie zijn de kosten voor organisaties toegenomen. Vast-mobiel integratie is niet nieuw, maar door dit slim samen te voegen met uw telefooncentrale uit de cloud levert dit financiële voordelen en extra functionaliteiten op. Een mooi voorbeeld van hoe anders kijken naar hetzelfde nieuwe inzichten oplevert.
Office 365: samenwerken vanuit de cloud Office 365 is meer dan alleen een Office pakket uit de cloud. Het is modulair opgebouwd, waardoor het organisaties de mogelijkheid biedt online functionaliteit af te nemen. Variërend van mail tot en met een volledige suite waarmee samenwerken en delen van informatie mogelijk is. Waarom nog zelf licenties, hardware en beheer doen, als u Office 365 als dienst kan afnemen. Of toch niet?
 
Schrijf u nu in voor het seminar en laat u in één middag informeren over de mogelijkheden van de cloud.

Datum: donderdag 3 oktober 2013, 13.00-16.30 uur
Locatie: Kantoor Datad, Vendelier 2d, 3905 PA Veenendaal
Meer informatie: klik hier
bel 0318 533 400 of e-mail: [email protected]

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud