Novell, Kyocera en NetIQ Mobile Life Tour
01-01-1970
Deel dit artikel:

Novell, Kyocera en NetIQ Mobile Life Tour
(08-10-2013)


Novell, Kyocera en NetIQ organiseren de Mobile Life Tour, waarin ze bedrijven willen aantonen dat betrouwbare beveiliging van bedrijfsdata mogelijk is met bestaande middelen. De tour vindt in september en oktober plaats en doet 26 steden aan in 14 landen in Europa en Zuid-Afrika. Op 24 september is de Mobile Life Tour in Brussel en op 8 oktober in Utrecht. 

"Doordat steeds meer mensen via mobiele apparaten toegang hebben tot bedrijfsnetwerken is de onrust op het gebied van beveiliging van bedrijfsdata gegroeid. We vinden het belangrijk dat gevestigde IT-infrastructuurleveranciers organisaties proactief steunen op het gebied van betrouwbare beveiliging van de IT binnen die organisaties, met name rond mobiliteit", aldus Dirk Schmidt, vice president en general manager van Novell EMEA. "Omdat veel organisaties te maken hebben met budgetbeperkingen, willen wij ervoor zorgen dat ze optimaal gebruik kunnen maken van bestaande investeringen om de productiviteit te verhogen en de beveiliging op organisatieniveau te behouden."  

De Mobile Life Tour doet op 24 september Brussel aan en is op 8 oktober in Utrecht. Meer informatie over andere plaatsen (26 steden in 14 landen in Europa en Zuid-Afrika) van de Mobile Life Tour en bijbehorende data staan op www.novell.com/mobile-life-tour. De Mobile Life Tour is ook te volgen via Twitter: twitter.com/MobileLifeTour.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility