01-01-1970

ETTU organiseert The Best Of: Sharing in ICT
(26-09-2013)


ETTU, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven organiseert op 26 september a.s. voor de derde keer The Best of Sharing, voor directie en IT-management van innovatieve organisaties die te maken hebben met kennis en informatie opslag en verspreiding. 

Het event wordt georganiseerd in samenwerking met Agile Software, expert op het gebied van softwarelicenties voor grote en middelgrote organisaties. Sponsoren van het event zijn: MicrosoftCitrixAdobeNintexBusinessBaseMixitFlexeraInfraControlTrend MicroRES en VMware.

Via live praktijkcases zijn eindgebruikers van bewezen oplossingen aan het woord, zodat deelnemers (bedrijven die met SharePoint en complementaire oplossingen werken of hiernaar kijken) kunnen leren van hun strategie en de do’s en don’ts. Onderwerpen hierbij zijn onder meer SharePoint 2013 en aspecten als documentmanagement, recordmanagement, zaakgericht werken, beveiliging, CRM, Windows 8, migratie. Daarnaast zijn er inspirerende sessies van onder andere André Kuipers en René Boender van ‘The Change to Change is Now’. Niet alleen kennisoverdracht staat centraal op 26 september. Er is ook volop ruimte voor informeel netwerken bij de informatiemarkt, lunch en borrel.

Piet Vink, eigenaar ETTU en verantwoordelijk voor marketing & sales: “Ook dit jaar verwachten wij weer een inspirerende dag met ruim 200 deelnemers, waarbij het uitwisselen van kennis en ervaringen centraal staat. Aanmelden is nog steeds mogelijk en deelname voor niet-ICT organisaties is kosteloos.”

Terug naar nieuws overzicht