Redactie - 08 maart 2012

e-office versnelt met Kudos Badges adoptieproces IBM Connections


e-office
is met softwarebedrijf ISW een partnership aangegaan voor het product Kudos Badges voor IBM Connections. Daarmee zijn zij de eerste partner van Kudos Badges in Nederland en in staat het adoptieproces van IBM Connections binnen organisaties te bevorderen. De toevoeging van speltechnieken aan het samenwerkingsplatform maakt het gebruik van Connections aantrekkelijker voor medewerkers en leert hen effectiever om te gaan met sociale functionaliteit.

Belonen, stimuleren en meten

Het beloningsysteem voor prestaties (Kudos Badges), rangen, scorelijsten (Kudos Rank) en opdrachten, versnelt bij organisaties de adoptie van IBM Connections en verhoogt de betrokkenheid van medewerkers. Wanneer een medewerker een badge 'verdient' wordt daarmee niet alleen een beloning voor goed werk afgegeven, maar zien zij ok hoe hun werk bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Kudos Badges gaat uit van de menselijke behoefte aan status en beloningen, het speelt hier op in en moedigt medewerkers aan tot een bepaald gedrag.

Focus op adoptiestrategie
Rene Rietveld, directeur e-office IBM: "Naast de techniek, hebben wij in onze aanpak veel aandacht voor de adoptie van nieuwe technologie binnen organisaties. Door de inzet van Kudos Badges als onderdeel van de adoptiestrategie, kunnen we de bijdrage van medewerkers binnen het Connections-platform visualiseren én stimuleren. Onze verwachting is dan ook dat we hiermee daadwerkelijk een verbeterslag kunnen maken."

"Organisaties die het IBM Connections-platform hebben geïntroduceerd, zien het belang in van een goede adoptiestrategie. Kudos Badges sluit aan bij deze behoefte. Door de partnership met e-office ontstaan er nieuwe kansen voor ISW om Kudos Badges ook voor organisaties in Nederland aan te bieden en te ondersteunen. De uitgebreide ervaring met IBM Connections-implementaties van e-office voegt dan ook veel waarde toe aan ons product," aldus Adam Brown, Executive Director at ISW Development.

Kudos Badges

Kudos Badges is een product van het Australische bedrijf ISW, IBM Premier Partner en specialist op het gebied van IBM Connections.