Redactie - 02 mei 2011

Softline Solutions verwelkomt nieuwe partner Snow Software


Softline Solutions, onafhankelijk en internationaal expert op het gebied van onder andere Software Asset Management (SAM) vraagstukken, heeft haar partnernetwerk met software ontwikkelaars verder uitgebreid. Snow Software, toonaangevend ontwikkelaar van SAM tooling op desktop- en serverniveau, is de tweede software ontwikkelaar die in korte tijd is benoemd tot Platinum Technology Partner van Softline Solutions op het gebied van Software Asset Management. Snow Software biedt met Snow License manager een uitstekende oplossing voor de ondersteuning van Software Asset Management processen. Met deze reden is de SAM tooling van Snow Software ook opgenomen op het hosted platform als onderdeel van de SAMmanaged dienstverlening van de Softline Groep.

Leo Meijer, EMEA Service Line Director SAM, licht de keuze voor Snow Software toe: “Als onafhankelijke SAM expert, adviseren wij onze klanten uitgebreid over welke SAM tooling het best passend is gezien de eisen en wensen van een specifieke organisatie. Samenwerken met verschillende toonaangevende technologie partners is daarbij belangrijk om zo een diversiteit aan mogelijkheden te kunnen bieden waarbij rekening gehouden wordt met hedendaagse en toekomstige complexiteiten. Kijkend naar de behoefte van onze klanten en onze jarenlange ervaring hebben we gekozen voor Snow Software als nieuwe partner. Ik ben er dan ook trots op om hen te mogen verwelkomen als zeer competente partner voor de ondersteuning van Software Asset Management processen.”

“Gezien de uitstekende reputatie van Softline Solutions en hun expertise rondom Software Asset Management, zijn wij zeer verheugd met onze nieuwe status van Platinum Technologie Partner.”, zegt Angus Cameron Business Manager bij Snow Software Benelux. “Snow License Manager biedt de klanten van Softline Solutions een product waardoor geavanceerd en complex licentiemanagement uiteindelijk toch op een gemakkelijke en geautomatiseerde manier kan worden ingericht.”, aldus Cameron.
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024