Redactie - 01 mei 2014

Simone van de Rovaart start als Account Manager bij Computer Profile

 

Computer Profile, database marketing organisatie voor ICT-bedrijven, heeft haar team uitgebreid met Simone van de Rovaart (33). Als Account Manager is zij verantwoordelijk voor het ondersteunen van bestaande klanten en het uitbreiden van het klantportfolio. Een belangrijk onderdeel hiervan is het voeren van gesprekken met vertegenwoordigers van de ICT- en telecommarkt. Door continu op de hoogte te blijven van de snelle ontwikkelingen brengt Computer Profile de behoeftes en uitdagingen van deze markten in kaart.

Voor haar komst naar Computer Profile was Simone ruim twee jaar werkzaam als Account Manager Sales & Marketing Solutions bij Dun & Bradstreet. Hier heeft zij haar kennis op het gebied van databasevraagstukken verder uitgebreid. Eerder heeft Simone al vijf jaar gewerkt bij Computer Profile als Account Executive. Omdat zij volledig achter de oplossingen van de organisatie staat, is zij na een verkenning van de markt nu met veel plezier weer terug op ‘het oude nest’.

Simone van de Rovaart over haar aanstelling: “Computer Profile richt zich met haar database en oplossingen specifiek op de ICT- en telecommarkt. Juist deze gerichte benadering zorgt ervoor dat de organisatie zich kan onderscheiden op het gebied van kwaliteit en accuraatheid. De ontwikkelingen binnen ICT en telecom gaan razendsnel, waardoor het een uitdagende en interessante markt is om in te werken. In mijn nieuwe functie ondersteun ik klanten bij het succesvol uitvoeren van demand generation activiteiten, waardoor zij meer inzicht krijgen in hun doelgroep en hen gericht kunnen benaderen. Daarnaast ga ik mij richten op het onderhouden en verder versterken van de relatie met bestaande klanten, maar ligt de focus ook op acquisitie.”