Redactie - 07 april 2014

Hans van Diggelen wordt algemeen directeur Conspect Business Intelligence.

 

Hans van Diggelen wordt algemeen directeur Conspect Business Intelligence. Hans van Diggelen is een bekend gezicht in de Nederlandse Business Intelligence markt. Hij was hiervoor werkzaam als senior sales bij IBM Business Analytics. Daarvoor vervulde hij diverse functies bij SAS Nederland. Hij startte zijn carrière bij BSO/Origin en Ordina Finance. De afgelopen 14 jaar is hij werkzaam geweest in het speelveld van Business Analytics. Hij brengt daarmee ruime kennis en ervaring van de branche mee.

Doelstelling voor Van Diggelen is de positie van Conspect in de Business Intelligence markt te vergroten en een prominente speler in de markt te worden. Conspect verwacht in 2014 een verder groeiend belang van Business Intelligence voor bedrijven en organisaties. Van Diggelen pleit voor de waarde van Business Intelligence als het besliskapitaal voor het top management. Wij verstaan hieronder de essentiële kwaliteiten die nodig zijn voor solide en transparante besluitvorming, Business Intelligence is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering.

Conspect heeft hiervoor onder andere de Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT) ontwikkeld, waardoor het mogelijk wordt om een Business Intelligence oplossing sneller, gemakkelijker en goedkoper te implementeren en te onderhouden. De CDT is een unieke tool voor BI ontwikkelaars en beheerders om het ETL proces te configureren. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid en validiteit van de informatievoorziening verhoogd en de vereiste financiële investering verlaagd.