Redactie - 12 maart 2014

SAP mentor Twan van den Broek en HR Cloud Solutions expert Michel Badeaux naar The Next View

 

The Next View, een innovatieve speler in de SAP markt, gaat haar focus op SAP innovatie versterken, met name richting SAP HANA Cloud. Tevens legt The Next View zich toe op HR Cloud Solutions. Om deze focus kracht bij te zetten is er een nieuwe Business Unit ‘HR Cloud Solutions’ opgericht, en zijn 2 nieuwe medewerkers aangetrokken: SAP mentor Twan van den Broek en HR Cloud Solutions expert Michel Badeaux.

SAP innovatie
De IT wereld verandert snel, waardoor er steeds nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ook SAP speelt hierop in door zich steeds meer te focussen op Cloud oplossingen. Steeds meer bedrijven krijgen behoefte aan online softwareoplossingen, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van lokaal geïnstalleerde software. The Next View ziet door deze veranderingen steeds meer mogelijkheden om nieuwe toepassingen te creëren, ook op Cloud gebied. “De kracht van The Next View is niet alleen een duidelijke visie, maar ook het vermogen deze visie bij klanten om te zetten in succesvolle oplossingen”, vertelt Ronald Lanjouw, Partner bij The Next View. “Om voorop te lopen in deze trend richting Cloud, zal The Next View haar focus op innovatie sterker gaan benadrukken, waardoor ze nog meer waarde toe kan voegen aan de bedrijfsprocessen van haar klanten.”

Twan van den Broek
Een belangrijke stap in het versterken van de focus op SAP innovatie is de aanstelling van Twan van den Broek tot Technology Officer. In deze functie wordt Van den Broek verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de technologie strategie van The Next View. Twan van den Broek werkte eerder bij Capgemini, TopForce en Ciber en is expert op het gebied van SAP NetWeaver Solutions, Scrum en Design Thinking. Van den Broek werd in 2010 als eerste in Nederland benoemd tot SAP Mentor, een titel waarmee hij tot één van de top beïnvloeders van het SAP-netwerk behoort. “Gebruikers vragen niet om een bepaalde technologie, maar hebben juist behoefte aan oplossingen die waarde toevoegen in het proces”, vertelt Twan, “door de wens van de gebruiker goed te begrijpen kan de juiste technologie gekozen worden. Bij The Next View staat de gebruiker centraal; dit sluit geheel aan bij mijn ambitie om innovatieve toepassingen voor klanten te creëren.”

HR Cloud Solutions
Naast een duidelijke focus op SAP HANA Cloud, gaat The Next View zich ook meer toeleggen op HR oplossingen via de Cloud door een nieuwe Business Unit op te richten: ‘HR Cloud Solutions’. Voorbeelden van HR Cloud Solutions zijn eHRM en Resource Management oplossingen. Bedrijven kijken steeds meer naar de persoon die ze nodig hebben voor een functie, en vervolgens pas naar de vorm waarop men met deze persoon een contract aangaat. De meeste IT-oplossingen ondersteunen deze nieuwe ontwikkeling niet optimaal. The Next View zet daarom in op gebruiksvriendelijke oplossingen die het volledige inhuurproces omvatten.

Michel Badeaux
Als manager van de nieuwe Business Unit HR Cloud Solutions heeft The Next View Michel Badeaux aaangetrokken. Badeaux heeft jarenlange ervaring in de HR en IT-branche en werkte eerder als business project manager bij Adecco Benelux en manager Global Technology Solutions bij Randstad. In deze laatste functie was hij wereldwijd verantwoordelijk voor klantoplossingen op het gebied van eHRM en Integraal Resource Management. Michel opereert altijd op het snijvlak van IT en Business in de HR-branche en weet als geen ander hoe belangrijk HR Solutions zijn: “Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Het is altijd mijn streven om dat kapitaal door de inzet van intelligente software zo efficiënt mogelijk te maken.”