Bertho Smit , Gertrud Leeuwenburgh en Karin Zoetemeyer aan de slag bij ReleaseTMS
18-02-2014
Deel dit artikel:

Bertho Smit , Gertrud Leeuwenburgh en Karin Zoetemeyer aan de slag bij ReleaseTMS


Begin februari heeft ReleaseTMS, dé onafhankelijke telecombeheerorganisatie, haar Sales & Marketing team uitgebreid met de aanstelling van drie nieuwe medewerkers. Bertho Smit (foto) treedt in dienst als Sales Consultant, Gertrud Leeuwenburgh als Product Development Manager en Karin Zoetemeyer is benoemd tot Marketing Manager. De benoeming van deze drie nieuwe medewerkers sluit aan bij de groeiambities van de internationale specialist in telecombeheerdiensten.

Er is veel vraag vanuit klanten in het middelgroot en grootzakelijk segment naar specifieke telecomkennis en advies op maat. Bertho Smit brengt ruim 20 jaar ervaring in de telecombranche met zich mee en weet precies hoe hij klantwensen kan vertalen naar de juiste oplossingen.

Bertho Smit: “ReleaseTMS raakt met TelcoCare de markt waarin ik jarenlang heb geopereerd, waardoor ik met mijn huidige kennis en ervaring mogelijkheden zie om hier succesvol te kunnen opereren. Het doel is om op korte termijn de grootste onafhankelijke speler te zijn op de Nederlandse markt, waarbij ReleaseTMS een onmisbare partner is voor telecombeheer en de daarbij behorende oplossingen.”

Gertrud Leeuwenburg heeft een achtergrond in de markt van print services en documentbeheer. Zij zal zich binnen ReleaseTMS gaan richten op de ontwikkeling van de volgende generatie online telecombeheeroplossingen.

”ReleaseTMS is een serieuze partij op het gebied van telecom management solutions voor steeds grotere organisaties in binnen- en buitenland en wil zich daarbij blijven ontwikkelen. Mijn bijdrage daarbij zal bestaan uit het verbeteren en uitbreiden van het productportfolio”, aldus Gertrud Leeuwenburg.

Gertrud zal nauw gaan samenwerken met Karin Zoetemeyer die bij ReleaseTMS verantwoordelijk wordt voor de positionering van de organisatie en haar producten binnen de doelgroep. Karin heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing en communicatie, opgedaan bij verschillende grote internationale dienstverleners.

“Ik ben onder de indruk van het innovatieve productportfolio en de technologische expertise van ReleaseTMS plus de positieve energie van het bedrijf en het team. Ik ben verheugd om bij te kunnen dragen aan de verdere profilering van de telecombeheeroplossingen van ReleaseTMS,” aldus Karin Zoetemeyer.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht