Redactie - 16 december 2013

Ricardo Koelemij wordt manager Technology Solutions bij Insight

Insight, een wereldwijde reseller en licentiespecialisr van IT-producten en -diensten, benoemt Ricardo Koelemij (foto) tot manager Technology Solutions. Koelemij is afkomstig van Comparex, waar hij leiding gaf aan de afdeling Services Benelux.

Koelemij houdt zich in zijn functie bij Insight bezig met het verder uitbreiden van het dienstenportfolio voor bestaande klanten. Daarnaast begeleidt hij nieuwe klanten op dit gebied. Koelemij zal klanten onder meer ondersteunen bij het up-to-date houden van hun technologie door de aanschaf van nieuwe software en hardware. Zijn benoeming past in het streven van Insight om zich meer te profileren in dienstverlening en consultancy en op te treden als trusted advisor voor klanten.

“Insight is een organisatie die ontzettend veel kennis in huis heeft over de inzet van hardware en software op een zo efficiënt mogelijke manier”, zegt Ricardo Koelemij. “Dit gaan we meer onder de aandacht brengen bij bestaande en nieuwe klanten. Ik kijk ernaar uit om daar een bijdrage aan te leveren.”

Door: Witold Kepinski