Sten Zuurbier gestart als Vendor Manager bij ICT-dienstverlener Vancis
25-11-2013

Sten Zuurbier gestart als Vendor Manager bij ICT-dienstverlener Vancis


Sten Zuurbier is sinds 1 november jl. gestart als Vendor Manager bij ICT-dienstverlener Vancis. In deze functie is Sten verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de inkoopdiscipline.

Sten Zuurbier heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd op het gebied van inkoop en in het bijzonder ICT en facilitair gerelateerde inkoop. De afgelopen periode heeft Sten ad interim verschillende opdrachten uitgevoerd. Zo was hij werkzaam als ICT inkoop- en contractmanager bij Alliander, Amsterdam Trade Bank en TMF Group. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het inkoopproces en contractonderhandelingen. Sten heeft daarnaast gewerkt bij organisaties als KPNQwest, NIBC, KASBANK en ING.

Sten: “Vancis blijft constant investeren in extra capaciteit en in nieuwe producten. De organisatie heeft een sterke groei doorgemaakt. Dit vraagt om de verdere professionalisering van de inkooporganisatie en uitvoering van de inkoopprocessen. Vancis biedt mij een nieuwe uitdaging op inkoopgebied die ik met veel enthousiasme heb aangenomen. Ik streef er naar om door de implementatie van de inkoopprocessen een bijdrage te leveren aan projectmatige en niet-projectmatige inkoop. Door goed leveranciersmanagement en marktonderzoek hoop ik direct een positieve bijdrage te leveren aan de business van Vancis.”


Terug naar nieuws overzicht