Redactie - 13 november 2013

Frank Hommers manager ICT bij Bridgis


Frank Hommers (37) is per 1 oktober 2013 bij Bridgis in dienst getreden als manager ICT. Zijn uitdaging is ICT bij Bridgis verder te professionaliseren. Het bedrijf wordt steeds meer een (geo)-ICT bedrijf dat de nadruk legt op softwareontwikkeling en niet op data. Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en klantgerichte online diensten. Dit heeft ook grote impact op de nieuwe ICT-functie in het bedrijf.

Frank heeft ruim 15 jaar ICT-ervaring. Hij is afkomstig van het bedrijf Fleetlogic, waar hij in zijn rol als CTO verantwoordelijk was voor de cloudbased ritregistratie- en wagenparkbeheer oplossingen. Eerder vervulde hij functies als senior developer en consultant bij diverse bedrijven in de financiële sector. Directeur Cees Guikers van Bridgis over de indiensttreding van Frank: “Bridgis maakt een transitie van data naar services en wordt steeds meer een (geo)-ICT bedrijf. We leggen nu meer de nadruk op softwareontwikkeling dan op data. Dit heeft ook grote impact op de ICT-functie in het bedrijf. Frank heeft de uitdaging ICT bij Bridgis verder te professionaliseren.”

Frank zelf over zijn functie bij Bridgis: “De kennis en ervaring die ik heb opgedaan met het succesvol implementeren van ontwikkelprocessen zoals Scrum, ga ik inzetten voor een verdere professionalisering en optimalisatie van Bridgis. Ook met mijn expertise op het gebied van SaaS wil ik een bijdrage leveren aan deze optimalisatie. Er werken veel professionals bij Bridgis, die hun kennis vol overgave delen. Het is mooi om in zo’n ambiance samen te werken.”