Redactie - 13 november 2013

Jasper Mierop wordt Marketing Manager Veeam Benelux

Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, heeft Jasper Mierop (foto) aangesteld als Marketing Manager Benelux. In deze functie is Mierop verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieactiviteiten van de softwareleverancier in deze regio.

Jasper Mierop (34) start bij Veeam na ruim een jaar werkzaam te zijn geweest bij SCC Services. In de functie van Marketing Program Manager werkte hij voor en in samenwerking met onder andere Microsoft, Symantec, VMware en Citrix. Daarvoor werkte Mierop vijf jaar bij Azlan, distributeur van netwerkcomponenten ten behoeve van datacommunicatie en onderdeel van Tech Data. Hier was hij werkzaam als Marketing Program Manager en verantwoordelijk voor het uitvoeren van marketingactiviteiten voor zowel Azlan als haar resellers en leveranciers als Microsoft, HP, Cisco, Citrix, VMware, RES Software, Novell en Quest.

“In het verleden ben ik werkzaam geweest bij distributeurs en resellers. De overstap naar Veeam biedt mij de mogelijkheid deze kennis en ervaring toe te passen bij een vendor. Ik denk dat mijn ervaring in het kanaal zal bijdragen aan mijn taak om Veeam nog beter op de kaart te zetten in de Benelux,” aldus Mierop.