Redactie - 10 oktober 2013

Kewill versterkt supply chain execution-?team met Jan Heijblom en Peter Heuvel


Kewill, leverancier van multimodale transport-software, heeft het supply chain execution (SCE)-team te versterkt met twee nieuwe executives. Jan Heijblom (54) wordt de nieuwe VP Supply Chain Execution voor EMEA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere groei van de transportmanagement- en warehouse-management business en het beheer van bestaande klanten. Eerder was Heijblom werkzaam bij Capgemini en heeft hij meerdere sales-functies bekleed bij EXE/Infor, Manhattan Associates en RedPrairie.

Peter Heuvel (41) is aangesteld als Director Solutions Consulting (Pre-Sales) en gaat leidinggeven aan het EMEA consulting-team. Zijn team gaat zowel het SCE sales-team als het team, verantwoordelijke voor Douane, Trade en Compliance, ondersteunen. Ook Peter Heuvel heeft een verleden bij RedPrairie en een loopbaan gehad bij MARC Global en Fedex.

“De aanstelling van beide heren laat zien dat we een grote slag aan het maken zijn op het gebied van supply chain execution”, aldus Jan-Paul Boos, SVP EMEA bij Kewill. “Doordat we een ander sales-model hanteren kunnen we beter inspelen op de vraag vanuit de markt en onze klanten. Op dit moment zijn we de overname van Four Soft aan het afronden. Deze overname zal onze positie op het gebied van supply chain execution verder versterken. Ook deze aanstellingen dragen hieraan bij en zijn een waardevolle aanvulling voor ons team.”


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024