Redactie - 04 oktober 2013

Viadesk stelt Yvo Hennekens aan als Marketing Manager


Online collaboration platform Viadesk heeft Yvo Hennekens aangesteld als Marketing Manager. Hennekens was hiervoor actief bij Omroep Reclame Nederland. Yvo Hennekens (1975) studeerde Marketing- en Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht.

Hij begon zijn loopbaan binnen het werkveld als Traffic & Planning specialist bij Omroep Reclame Nederland (ORN), de verkooporganisatie van reclamezendtijd van de Regionale Publieke Omroepen. Daar bekleedde hij later de functies van Account Executive, Marketing Analist en Marketing Strateeg.

Zijn aanstelling als Marketing Manager bij Viadesk ziet Hennekens als een kans om het Nederlandse online collaboration platform binnen Europa te cultiveren. ,,De kerntaak van iedere marketeer ligt volgens mij in het koesteren van het onderscheidend vermogen en het optimaal benutten van dit aspect. Voor Viadesk geldt dat sociaal samenwerken de smeerolie van iedere organisatiemotor kan zijn. Het platform komt de creatieve collectiviteit tegemoet en dat wil ik uitdragen, ook internationaal.”