Eric Wubbels naar Advantive
09-09-2013
Deel dit artikel:

Eric Wubbels naar Advantive


Advantive breidt per september haar portfolio uit met een tweetal onderdelen: Business Consultancy als nieuwe dienst, en Microsoft Dynamics CRM als product voor Customer Relation Management oplossingen.

Voor Advantive is Business Consultancy van strategisch belang in haar dienstenportfolio. Klanten hebben steeds vaker behoefte aan antwoorden op het vlak van (ICT) strategieontwikkeling en –implementatie, gebruikersadoptie en verandermanagement. Om de belangrijke rol van Business Consultancy binnen Advantive te onderstrepen is Eric Wubbels als nieuwe collega aangetrokken. Eric Wubbels (foto) was de afgelopen 6 jaar Hoofd IT bij de Vrije Universiteit in Amsterdam en daarvoor bekleedde hij diverse functies bij o.a. Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Simac en Ericsson.

Overstap
Met Eric Wubbels en collega Marjolein Siegmund (ex-APG) heeft Advantive de expertise in huis om in dialoog met relaties strategische business vraagstukken op pragmatische wijze te kunnen beantwoorden. Eric Wubbels over zijn overstap naar Advantive, “Ik ken Advantive al jaren. De manier van werken, het plezier en enthousiasme en de ‘drive’ van de medewerkers om het morgen nog beter te doen dan vandaag waren voor mij belangrijke factoren om samen met Advantive verder te gaan. Daarnaast heb ik als Hoofd IT een visie ontwikkeld over ICT dienstverlening. Bij Advantive kan ik die visie en mijn ervaring gebruiken om van Advantive een nog completere ICT dienstverlener te maken.”

 

Terug naar nieuws overzicht