Redactie - 02 september 2013

Henk Nijland directeur Operations Intermax


De directie van het Rotterdamse hostingbedrijf Intermax is per 1 september versterkt met Henk Nijland (foto). Hij zal de functie van directeur Operations gaan vervullen. Naast Nijland bestaat de directie van het bedrijf nu uit John T. Knieriem (algemeen directeur), Ludo Baauw (directeur Strategie & Innovatie) en Herwin Jan Steehouwer (directeur Business Development).

Nijland heeft een brede en lange ervaring in de hostingbranche, en was tot voor kort operationeel directeur bij een collega-hostingbedrijf. John T. Knieriem, algemeen directeur Intermax: “De komst van Henk Nijland draagt onder andere bij aan ons voortdurend streven ontwikkelingen in de markt te vertalen naar een dienstenpakket dat perfect aansluit op de wensen van onze klanten." 

Binnen Intermax zal Nijland invulling gaan geven aan de portefeuille Operations. Hij neemt daarmee een aantal werkzaamheden over van Ludo Baauw, die zich hierdoor meer zal richten op het verder ontwikkelen van de strategie en innovatie binnen het bedrijf. Baauw blijft ook eindverantwoordelijke voor software development en voor de certificering, security en compliance binnen Intermax.