Hein Masseling versterkt managementteam Specialisterren
28-08-2013
Deel dit artikel:

Hein Masseling versterkt managementteam Specialisterren


Hein Masseling (foto) versterkt het managementteam van Specialisterren, specialist op het gebied van softwaretesten, als manager operations. In deze nieuwe functie gaat Hein de dagelijkse processen herinrichten en herstructureren om het businessmodel van Specialisterren schaalbaar te maken, waardoor uitbreiding mogelijk wordt. De doelstelling van Specialisterren om een nieuwe vestiging te openen ligt ten grondslag aan deze nieuwe aanstelling. Hein is daarnaast verantwoordelijk voor de aansturing van het team.

Specialisterren combineert sociaal ondernemen met een commerciële drive. Deze factoren gaven Hein de doorslag om voor Specialisterren aan de slag te gaan. Hiervoor heeft Hein al ruim zeven jaar ervaring opgedaan als manager operations, bij onder andere AbraSoft en SLBdiensten. Bij deze werkgevers heeft Hein zich voornamelijk bezig gehouden met IT, ook bij Specialisterren trekt hij deze lijn door. Zo zet hij de eerste stappen om alle gegevens op één centrale plek in de cloud onder te brengen en is hij verantwoordelijk voor de randapparatuur die nodig is om goed te kunnen testen.

Nieuwe aspirant testers
Hein is als manager operations het eerste aanspreekpunt voor het testteam binnen de testfactory van Specialisterren. Alle medewerkers van het testteam hebben kenmerken van autisme. Specialisterren heeft ook de intentie om het testteam verder uit te breiden. Onlangs zijn zeven aspirant testers voor een stageperiode van drie maanden aangenomen bij Specialisterren. Zij hebben succesvol de Specialisterren Academy doorlopen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software