Redactie - 08 augustus 2013

SAIT Zenitel Netherlands stelt Jeff Scipio aan als Business Development Director


Systeem integrator SAIT Zenitel Netherlands kondigt aan dat zij per 1 augustus Jeff Scipio als Business Development Director heeft aangesteld.

De aanstelling is het resultaat van de ambitie van SAIT Zenitel om zich verder te ontwikkelen en te profileren in verschillende strategische rollen als System Integrator en leverancier op het gebied van DAS (Distributed Antenna Systems), P-LTE en high end ICT oplossingen. Jeff zal samen met het huidige managementteam de groeiambitie die SAIT Zenitel Netherlands kent verder vormgeven en begeleiden.Scipio: “Een van de speerpunten waar ik mij op zal richten is om synergie te vinden tussen onze DAS oplossingen en de P-LTE oplossingen van Huawei. Vervolgens zal een van de commerciële acties zijn, dat we samen met business partners en fabrikant Huawei op zoek gaan naar gezamenlijke business. Naast de focus zoals hierboven omschreven zullen we ons ook richten op de volgende productlijnen en productenlijnen van Huawei; IP (switches en routers en WLAN oplossingen) en IT (high end Storage en Servers). Het opzetten van deze new business zullen we, met name in het begin, in nauwe samenwerking doen met een van de distributeurs van Huawei en Huawei zelf.”

Huawei Jeff heeft een achtergrond in de business to business markt en diverse directie en MT functies vervuld bij carriers, ICT bedrijven, distributeurs en fabrikanten. Jeff is afkomstig van Tech Data Azlan welke kort geleden werd overgenomen door Tech Data waar hij verantwoordelijk was voor het de Huawei Business Unit. Daarvoor was Jeff Scipio actief in de functie van Director Channel Benelux bij fabrikant Huawei.