CRI Service stelt Angelique Timmerman aan als business development manager
03-07-2013
Deel dit artikel:

CRI Service stelt Angelique Timmerman aan als business development manager


CRI Service, kennispartner op het gebied van Unix, Linux, middleware en applicatiebeheer, heeft Angelique Timmerman (45) aangesteld als business development manager. In deze functie is Angelique verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties en uitbreiding van het klantportfolio. Bovendien zal zij nauw worden betrokken bij het realiseren van een nieuw dienstportfolio.Voor haar start bij CRI Service heeft Angelique diverse accountmanagementfuncties bekleed binnen de IT-branche. Zo werkte zij als senior accountmanager bij QNH. Hier was ze verantwoordelijk voor key accounts, zoals ING, IBM en Nationale-Nederlanden. Daarvoor heeft ze als accountmanager gewerkt bij USG Innotiv en als resource specialist bij IBM.

Angelique Timmerman: “Mijn aanstelling als business development manager is voor mij een mooie kans om mee te bouwen aan de groei van de organisatie. Ik houd ervan om snel te schakelen, uitdagingen aan te gaan en mijn creativiteit bij dit proces in te zetten. Het bedrijf is continu bezig met innovaties en het optimaliseren van het aanbod om haar klanten nog beter te bedienen. Dit alles in nauwe samenwerking met een hecht team aan specialisten. Ik ben hier op mijn plek.”

Remco de Vries, algemeen directeur van CRI Service: “We zijn zeer verheugd met de komst van Angelique. Met haar ervaring, perfectionisme en ongekende motivatie om de sales van CRI Service naar een hoger niveau te tillen, is ze een welkome aanvulling op ons team en zijn we in staat om ons klantportfolio en onze salesactiviteiten aanzienlijk uit te breiden.”

Terug naar nieuws overzicht