SAP benoemt Roel van den Berge van Ciber tot SAP Mentor
03-06-2013
Deel dit artikel:

SAP benoemt Roel van den Berge van Ciber tot SAP Mentor


SAP heeft Roel van den Berge tot SAP Mentor benoemd. De Principal SAP NetWeaver Consultant bij Ciber is hiermee de vijfde SAP Mentor in Nederland. Wereldwijd dragen ongeveer 130 experts de befaamde titel. In 2010 werd zijn collega Twan van den Broek als eerste Nederlander toegevoegd aan de selecte groep aan SAP-experts. Met de nieuwe benoeming heeft Ciber twee van de vijf Nederlandse SAP Mentors in huis.

IT-specialisten die door SAP worden gezien als de meest invloedrijke leden in de SAP-community maken kans op de titel. Binnen deze netwerken zijn meer dan twee miljoen leden actief, verspreid over 220 landen. SAP Mentors zijn experts op een bepaald IT-domein en spelen een sleutelrol binnen de SAP-community. Zij bevorderen zowel de ontwikkeling van SAP-producten als de onderlinge verbondenheid van SAP-partners. SAP Mentors delen kennis over hun expertisegebied, onder andere via blogs, presentaties en webinars.

Van den Berge heeft zijn titel onder andere te danken aan zijn innovatieve werk aan op maat gebouwde SAP CRM-applicaties. Zijn kennis op dit gebied heeft hij vervolgens veelvuldig gedeeld op verschillende community-evenementen zoals SAP Inside Tracks in Nederland en Duitsland.

“Het delen van informatie leidt tot nieuwe inzichten, die op hun beurt weer kunnen leiden tot innovaties. Daar gaat het uiteindelijk om”, zegt Van den Berge. “Zo hebben we vorig jaar de Mobile CRM Accelerator gebouwd op basis van een idee dat is ontstaan in een discussie tijdens de SAP Inside Track 2011 in Eindhoven. Bovendien vinden we het bij Ciber belangrijk om SAP-strategieën en nieuwe ontwikkelingen toe te passen bij onze klanten. Door de kennis die we hierbij opdoen te delen komen we samen verder. Waarschijnlijk vallen we daarom op in de SAP-community en hebben we hierdoor nu twee SAP Mentors onder één dak bij Ciber. Daar mogen we best trots op zijn.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software