Sander Kerkhoffs en Jeroen van der Reijken aan de slag bij Colt
01-03-2013
Deel dit artikel:

Sander Kerkhoffs en Jeroen van der Reijken aan de slag bij Colt


Colt Technology kondigt vandaag de benoeming aan van twee nieuwe senior managers: Sander Kerkhoffs is sinds eind 2012 werkzaam bij Colt en benoemd tot Regional Director Colt Enterprise Solutions voor de Benelux en Scandinavië. Jeroen van der Reijken gaat aan de slag als Sales Director Colt Enterprise Solutions in Nederland. Met deze benoemingen wil Colt de verkoopcapaciteit in de Benelux en Scandinavië versterken en de groeistrategie van het bedrijf verder ondersteunen.

Sander Kerkhoffs
In zijn nieuwe functie als Regional Director is Sander Kerkhoffs (foto) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de groeistrategie voor Colt Enterprise Solutions in de Benelux en Scandinavië. Hij zal zich de komende tijd bezig houden met de profilering van Colt als business partner, en bestaande en potentiële klantrelaties verder uitbouwen en ontwikkelen. In het verleden heeft Kerkhoffs verschillende leidinggevende sales functies gehad bij grote HR- en SaaS-dienstenleveranciers waaronder Lumesse/StepStone, Randstad en Oracle. Hij startte zijn carrière als managementconsultant bij PwC en Berenschot.

Jeroen van der Reijken
Jeroen van der Reijken wordt verantwoordelijk voor de sales in Nederland. Hij zal de salesstrategie verder door ontwikkelen om Colt´s marktaandeel te bestendigen en vergroten. Van der Reijken zal zich in eerste instantie richten op de verhoging van de productiviteit en begeleiding van de verkoopteams. Daarnaast zal hij de partnerships met zowel bestaande als potentiële partners uit de diverse sectoren, alsmede met strategische partners, verder uitbouwen. Jeroen heeft meer dan 10 jaar sales- en managementervaring in de IT-sector. Hij was eerder werkzaam als Global Account Director bij Verizon en had diverse functies bij Hoffmann Investigations en BP Oil. Jeroen brengt veel ervaring mee op het vlak van Cloud, Networking, IT Security, Managed IT Services en Forensics.

  

Terug naar nieuws overzicht