Redactie - 04 februari 2013

Computacenter breidt videoconferencing-expertise uit met drie nieuwe medewerkers


Computacenter, een van Europa’s grootste service providers inzake IT-infrastructuur, breidt zijn videoconferencing-expertise uit met de aanwerving van Stijn Laureys, Katrien Bleys en Liselotte Couttenye. Zij werkten voordien bij Talk & Vision, een van de vijf grootste Europese spelers op de markt, gespecialiseerd in videoconferencing. Ze zijn vanaf 1 februari aan de slag bij Computacenter.

Liselotte Couttenye begon haar carrière bij Telindus waar ze zeven jaar aan de slag was als sales consultant in het domein van Videocommunicatie. Daarna startte ze samen met Filip Millet, huidig professional services verantwoordelijke bij Computacenter, het Belgische filiaal van Talk & Vision op in 2005. Hier werd ze benoemd tot country manager. Na acht jaar kiest ze nu voor een nieuwe uitdaging bij Computacenter, waar ze als business consultant een belangrijke aanvulling is voor het Unified Communications team.

"Ik ben enorm blij dat ik aan een nieuw hoofdstuk kan beginnen in het Unified Communications team van Computacenter,” zegt Liselotte Couttenye. “Deze nieuwe functie biedt me de kans om in een vernieuwende omgeving mee te werken aan het brede ‘Unified Collaboration’-verhaal, en dit in het grotere geheel van de IT services en solutions die Computacenter biedt."

Stijn Laureys startte zijn carrière 6 jaar geleden bij Talk & Vision als videoconferencing network engineer en werd daarna research & development engineer. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor het video service netwerk, de technische ondersteuning van ingenieurs en het testen van nieuwe producten en software. Bij Computacenter zal hij instaan voor het leveren van consultancy en technische expertise rond de uitbouw van videoconferencing-systemen en -netwerken.

Katrien Bleys startte haar loopbaan bij Huntsman als IT asset management administrator. Na vier jaar koos ze voor een functie als account executive bij AMMCO. In 2011 stapte ze over naar Talk & Vision waar ze sales support werd. Deze expertise neemt zij nu mee naar Computacenter, waar ze zal werken als sales support in het Unified Communications team.

“De videoconferencingmarkt is volop in ontwikkeling,” zegt Filip Millet, verantwoordelijke professional services bij Computacenter. “De expertise van Stijn, Katrien en Liselotte stelt ons in staat om onze kennis en portfolio in Unified Communications te vervolledigen met het visuele collaboratie-luik. Video zal een steeds belangrijker deel uit maken van de manier waarop we met elkaar zullen gaan samenwerken. We zijn dan ook verheugd hen in ons team te verwelkomen.”