Redactie - 04 februari 2013

Trend Micro Benelux breidt team uit met drie nieuwe medewerker?s


Trend Micro, specialist op het gebied van virtualisatie- en cloud-beveiliging, blijft groeien en trekt drie nieuwe medewerkers aan om het team te versterken. Paul Smith, René van Loenen en Dennis ter Horst zullen zich inzetten om de explosieve groei van de virtualisatie- en cloud security-markt zo goed mogelijk te begeleiden.

Paul Smith is aangesteld als SI & Strategic Alliance Manager Continental Europe. Smith heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van sales- en channel-management in de softwarebranche en was eerder werkzaam bij CloudPath, Avidity en CA. In zijn nieuwe functie zal Smith zich richten op het optimaliseren van de SI & alliance-strategie van Trend Micro, zowel in Nederland, als in de rest van Continental Europe.

René van Loenen is na twee jaar afwezigheid weer terug bij Trend Micro en is aangesteld als Major Account Manager. Hij gaat zich richten op organisaties in de zorg en het onderwijs en op service providers. Hiervoor is hij werkzaam geweest bij LANDesk software.

Ook Dennis ter Horst (foto) is aangesteld als nieuwe Major Account Manager en focust zich op de industrie-, retail- en energiesector. Ter Horst was voorheen werkzaam bij Hitachi Data Systems, Atos Origin en Microsoft.

Tonny Roelofs, Country Manager Nederland: “We zijn blij met de aanstelling van Smith, Van Loenen en Ter Horst om het Nederlandse team compleet te maken. Trend Micro groeit en met deze nieuwe medewerkers in het team zijn we klaar om deze groei in 2013 te continueren.”


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024