Redactie - 01 oktober 2012

SQS Software Quality Systems stelt Diederik Vos aan als nieuwe CEO


De Nederlander Diederik Vos gaat vanaf vandaag wereldwijd leiding geven aan SQS Software Quality Systems, specialist op het gebied van softwarekwaliteit. Als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) en voorzitter van de Raad van Bestuur neemt Vos de plaats in van medeoprichter Rudolf van Megen, die terugtreedt uit de Raad van Bestuur.

Diederik Vos (48) was als Chief Operating Officer (COO) reeds lid van het SQS-bestuur. Vanuit deze rol heeft hij mede invulling gegeven aan de strategie van SQS. Hij deed dit door een duidelijke focus aan te brengen op de branches banken, handel en logistiek, verzekeringen, energie, productie en telecommunicatie en door het product- en dienstenportfolio uit te bouwen, in het bijzonder als het gaat om Managed (Testing) Services.

Vos is een internationaal zeer ervaren manager, onder meer op het gebied van Managed Services, IT Services en management consulting. Voordat hij bij SQS aan de slag ging, begeleidde hij succesvol veranderingsprocessen bij grote organisaties. Vos was werkzaam bij onder andere AT&T, Lucent Technologies, Avaya en International Network Services.