Redactie - 04 september 2012

Pieter de Wit en René van Dee nieuwe Key Account Managers bij Ogone


Ogone, wereldwijd leverancier van betaaldiensten, heeft Pieter de Wit aangesteld als Key Account Manager voor partners. De Wit maakte zes jaar geleden de overstap naar de wereld van betalingen als Product Manager bij een creditcardmaatschappij. René van Dee is daarnaast aangesteld als Key Account Manager voor merchants van Ogone. Van dee had eerder account management-functies bij diverse financiële instellingen en IT-bedrijven zoals DocData en PaySquare.

Pieter de Wit over zijn overstap naar Ogone: “Na zes jaar was het tijd was voor iets nieuws. Ik merkte dat ik het contact met externe partijen één van de leukste aspecten van mijn werk vond en wilde hier graag in verder. In mijn nieuwe functie ga ik ervoor zorgen dat de verschillende partners van Ogone bij mij terecht kunnen voor vragen en advies. Ik kijk ernaar uit om de relatie met de Ogone-partners verder uit te bouwen.”

René van Dee: “In mijn functie als Key Account Manager zal ik me focussen op webwinkeliers. Ik kijk ernaar uit bij te dragen aan het waarmaken van de ambities van Ogone. Retailers en e-tailers kunnen bij mij terecht voor persoonlijk advies over de beste internetkassa voor hun bedrijf. Ogone kijkt daarbij naar alle facetten, van fraude preventie tot oplossingen voor mobiel betalen en dat maakt het bedrijf een betrouwbare partner voor alle merchants.”