Redactie - 03 september 2012

Nieuwe algemeen directeur voor Vancis BV


Paul van Roozendaal is met ingang van 1 september jl. aangetreden als algemeen directeur van Vancis en volgt hiermee oprichter dr. ir. Anwar Osseyran op. Anwar Osseyran treedt af als algemeen directeur en gaat zich weer volledig richten op SARA en de ondersteuning van de wetenschap in Nederland. 

Paul van Roozendaal is als commissaris nauw betrokken geweest bij SARA's dochteronderneming Vancis. Van Roozendaal heeft veel ervaring in diverse leidinggevende functies binnen de ICT-dienstverlening. Hij was eerder partner bij CPI, managing director bij CSC Computer Sciences en was als Vice President werkzaam bij CapGemini. Van Roozendaal is president-commissaris bij Kalooga bv.  

Paul van Roozendaal: "Anwar Osseyran heeft zich jaren ingezet voor zowel SARA als Vancis. Onder zijn directeurschap is Vancis uitgegroeid tot een winstgevende en belangrijke speler in de Nederlandse markt. Ik heb de ontwikkeling van Vancis van dichtbij mee kunnen maken en ken de organisatie inmiddels goed. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de medewerkers deze lijn voort te kunnen zetten". 

Met het aantreden van Paul van Roozendaal zal Anwar Osseyran zich geheel op SARA kunnen richten. Naast High Performace Computing (HPC) voor onderzoek en innovatie, zullen projecten als EDU-clouds, topsectoren en duurzaamheid in en door ICT zijn volledige focus krijgen.
 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei