Redactie - 08 augustus 2012

Mindjet benoemt Jeroen van der Lugt als Channel Manager


Mindjet
 benoemt Jeroen van der Lugt als Channel Manager Nederland en Luxemburg, ter ondersteuning van het Nederlandse partnerkanaal. Mindjet zag al haar Europese markten groeien en heeft daarom vier Channel Managers aangenomen: voor de regio’s Engeland, Noord-Europa en opkomende markten. De nieuwe Channel Managers zijn verantwoordelijk voor het maximaliseren van de markt, ondersteunen van bestaande partners en het werven van nieuwe partners. Mindjet maakte in Nederland en de Scandinavische landen een respectievelijke groei door van 27 procent en 22 procent, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk met 12 procent.

Jeroen van der Lugt
Jeroen van der Lugt heeft ruim vijftien jaar ervaring in het partnerkanaal, waaronder tien jaar bij beveiligingsspecialist RSA, waar hij achtereenvolgens Sales Account Manager, Channel Business Manager en Distributie en Channel Manager Nederland was. Daarvoor werkte hij als Customer Service Manager bij Landis. Van der Lugt zal op zoek gaan naar nieuwe partners, het partnerkanaal ontwikkelen en ondersteunen ten behoeve van een verdere groei van Mindjet in Nederland.

Jeroen van der Lugt: "Het is geweldig om met de samenwerkingssoftware van Mindjet het partnerkanaal te betreden. Met een jonge en sterke serviceorganisatie achter me, een markt die vraagt om praktische ondersteuning bij de toegenomen druk op organisaties en uitdagende targets, heb ik een leuke klus te doen."

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024