Redactie - 04 juli 2012

Red Hat benoemt Fabian Janssen tot Sales Manager JBoss Benelux


Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, heeft Fabian Janssen aangesteld als Sales Manager JBoss Benelux. Janssen wordt verantwoordelijk voor de verkoop van het JBoss Enterprise Middleware softwareportfolio.

Fabian Janssen brengt veel markt- en verkoopervaring mee naar Red Hat. Hij ondersteunt onder andere de Business Partners van Red Hat bij de verkoop en propositie van JBoss. Voor zijn overstap naar Red Hat werkte Janssen bij it-dienstverlener Ciber Nederland als Sales Director Technology en Sales Manager Technology. In 2011 werd Ciber nog uitgeroepen tot JBoss Partner of the Year. Eerder werkte Janssen bij Oracle als Sales Consultant Business Intelligence en Consultant Business Intelligence & Data Warehousing.

Met JBoss kunnen organisaties snel (web)applicaties ontwikkelen en in de markt zetten met een hoge beschikbaarheid. Onlangs kondigde Red Hat de beschikbaarheid aan van JBoss Enterprise Application Platform 6. Dit platform is voorzien van een nieuwe architectuur die geschikt is voor de cloud en van nieuwe en verbeterde beheermogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Enterprises en hun ontwikkelaars kunnen zodoende applicaties sneller op de markt brengen en operationele kosten verminderen.

Janssen studeerde Informatica en Business Informatics in Enschede.