Redactie - 17 mei 2012

Reevoo benoemt Steve Hurn tot CEO


Social commerce-specialist Reevoo heeft Steve Hurn aangesteld als Chief Executive Officer. De aanstelling van Steve Hurn gebeurt in een tijd waarin Reevoo een sterke internationale groei doormaakt. Afgelopen jaar boekte Reevoo een recordomzet en steeg het aantal landen waarin het gevestigd is van drie naar achttien. Reevoo werkt voor meer dan 150 merken, waaronder Black & Decker, Kelkoo, Kuoini, Kia en Ford Retail. Reevoo richt zich vandaag de dag ook sterk op de Nederlandse markt.

Steve Hurn is afkomstig van Oracle, dat zijn vorige bedrijf Secerno overnam. Steve zegt heel blij te zijn met zijn overstap naar Reevoo. “Het bedrijf is in de afgelopen achttien maanden sterk gegroeid en bleef intussen nieuwe diensten en producten ontwikkelen. Volgens mij staan we nog maar aan het begin van de reis: ik zie een enorm potentieel voor Reevoo en onze partners in deze groeiende markt.”

Bij de landen met groeipotentie ziet Reevoo nadrukkelijk Nederland. Social commerce staat relatief nog in de kinderschoenen in ons land. Hurn: “We zien ernaar uit om ook in Nederland meer merken te helpen de band met hun klanten te versterken en om de klantenreviews te vertalen naar het ontwikkelen van nog betere producten en diensten enzo de loyaliteit voor de lange termijn te stimuleren.”