Redactie - 26 april 2012

Xerox benoemt Marcel Martens tot General Manager Graphic Communications Nederland-Nordics


Xerox heeft Marcel Martens (41) benoemd tot General Manager van de divisie Graphic Communications in Nederland en de Nordics. Martens was al verantwoordelijk voor de resultaten van deze divisie in Nederland en breidt zijn werkgebied hiermee uit naar de grafische markt in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken.

Marcel Martens: “De grafische industrie wordt hard getroffen door de zware economische omstandigheden. Dat is in Scandinavië niet anders dan in Nederland. Xerox is een dienstverlenende en technologie-gedreven organisatie die bedrijven helpt hun werk beter en makkelijker te doen. Wat grafische ondernemers ook willen bereiken, we helpen ze om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun klanten verrassen, meer opdrachten realiseren, kostenreductie en de groei van hun dienstverlening. Uiteraard zal de lancering van ons inkjet-aanbod ook in Scandinavië een grote rol spelen de komende tijd.”

Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland: “Wij zijn verheugd dat Marcel de uitdagingen in de grafische industrie ook in Scandinavië wil aangaan. Met zijn gedegen ervaring binnen de markt en binnen de Xerox-organisatie zal hij het team van de Nordics goed kunnen ondersteunen en versterken.”