Redactie - 24 april 2012

CommScope benoemt Carl van Bethray tot Managing Director Central Europe


CommScope, leverancier van
 infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken, heeft Carl van Bethray (foto) benoemd tot Managing Director Central Europe. Carl is verantwoordelijk voor de CommScope Enterprise Division in de landen Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Zwitserland. Zijn prioriteit is het vergroten van de marktpositie van CommScope in Duitsland, een markt die 7 tot 8 keer zo groot is als de Nederlandse markt en veel potentieel heeft.

Voor zijn benoeming tot Managing Director CommScope Central Europe, was Carl van Bethray Regional Director Benelux bij CommScope.

Naast de benoeming van Carl van Behray is Jan Honig benoemd tot Sales Director The Netherlands van de Enterprise Division. In deze functie is Jan Honig verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van deze divisie in Nederland. Hij neemt deze verantwoordelijkheid over van Carl van Bethray, die benoemd is tot Managing Director Central Europe.

Voor zijn komst naar CommScope was Jan Honig tien jaar werkzaam bij Emtelle op het gebied van fiber-to-the-home (FTTH). Daarvoor was hij twaalf jaar werkzaam bij AT&T en Lucent (voor de onderdelen die later in CommScope zijn opgegaan) in diverse sales-, product management- en business developmentfuncties.