Redactie - 23 april 2012

Infradata stelt Pieter Vogelaar aan als Director Sales


Infradata,
Network Integrator voor de Service Provider markt, stelt Pieter Vogelaar aan als Director Sales. Binnen deze nieuwe functie zal Vogelaar de gehele verantwoordelijkheid dragen voor de commerciële divisie van Infradata in Nederland. Voorheen was Vogelaar ook werkzaam bij Infradata, als Sales Manager.

Door de snelle uitbreiding van Infradata in de afgelopen jaren is de behoefte aan meer sturing aan de commerciële kant van de organisatie enorm gegroeid. Vogelaar was reeds in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van Infradata. Samen met CEO Leon de Keijzer heeft hij de commerciële organisatie van Infradata op poten gezet en is hij verantwoordelijk voor de eerste commerciële successen in Nederland. Door deze ervaring en zijn successen bij grote vooraanstaande key accounts is Vogelaar een vitale spil geworden binnen de organisatie. Daarom is hij nu doorgeschoven naar de functie Director Sales.

Vogelaar heeft meer dan tien jaar ervaring in de IT waar hij verschillende management posities bekleedde bij Q&I Nederland, Getronics Telecom Solutions en Alcatel. Hij is afgestudeerd als Ingenieur aan de Hogeschool van Rotterdam.