Redactie - 04 april 2012

Carolien Besselink nieuwe directeur Informatiemanagement & ICT-Dienstverlening bij de Universiteit Utrecht


Ir. C.W.M. (Carolien) Besselink wordt de nieuwe directeur Informatiemanagement & ICT-Dienstverlening bij de Universiteit Utrecht. 

Besselink (1959) is momenteel plaatsvervangend directeur bij de Belastingdienst/Centrale Administratie, en geeft leiding aan de units Gegevens en Informatiemanagement. Ze treedt per 1 juli in dienst bij de Universiteit Utrecht.

Besselink geeft in haar huidige functie leiding aan circa 450 medewerkers. In haar nieuwe functie geeft ze leiding aan de hoofden van de afdelingen Informatiemanagement, de beleidsafdeling en het ICT Service Centrum.

Carolien Besselink begon haar loopbaan als trainee bij IBM en werkte daar 15 jaar in technische, advies- en projectmanagementfuncties. Ruim 10 jaar geleden stapte zij over naar de rijksoverheid en werkte daar als afdelingshoofd informatiebeleid en als afdelingshoofd ICT. Ze is tevens docent Management van IT aan de opleiding Executive Master of IT Auditing van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Carolien Besselink studeerde aan de Technische Universiteit Delft af op computer graphics en volgde de Executive Master of IT-Auditing bij de UvA.
  
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024