SLTN versterkt Analytics discipline met komst van Arcène Goossens
04-02-2012
Deel dit artikel:

SLTN versterkt Analytics discipline met komst van Arcène Goossens


SLTN heeft met de komst van Arcène Goossens (foto links) een expert op het gebied van Business Analytics & Business Intelligence binnengehaald. Mede door zijn komst zal SLTN voluit kunnen accelereren op deze 2 belangrijke pijlers.  

Arcène Goossens heeft een lange ervaring op het gebied van Business Analytics. Hij was in 1995 medeoprichter van Information Tools AG (ITAG) in Zwitserland. Een bedrijf dat gespecialiseerd was op het gebied van Business Intelligence en Datawarehousing en Reseller van Cognos software.  

In 1999 werd ITAG overgenomen door Cognos en nam hij de taak op zich de Presales en Professional Services afdeling in Zwitserland te leiden en uit te breiden. In 2004 verhuisde hij terug naar Nederland en tot aan het tijdstip van de volledige integratie van Cognos in IBM bekleedde hij diverse management functies op landelijk en regionaal nivo. De laatste jaren voor de integratie was hij Services Director voor Cognos Noord-Europa. De laatste 2 jaar was hij Manager van de Business Partner organisatie van IBM Software Groep Benelux.  

Eugene Tuijnman, CEO van SLTN;  “De combinatie van extreme groei van data en sterk fluctuerende marktomstandigheden, stellen steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid van informatie binnen bedrijven. De Business Analytics oplossingen van IBM spelen hierin een belangrijke rol. Adequate informatievoorziening gekoppeld aan Analytics zullen voor toekomstige prognoses en Business ontwikkelingen steeds belangrijker worden.”
 

Terug naar nieuws overzicht