IFS Benelux benoemt Gretha Hulzebos tot Senior Account Executive

IFS Benelux benoemt Gretha Hulzebos tot Senior Account Executive

30-01-2012

IFS Benelux benoemt Gretha Hulzebos tot Senior Account Executive


ERP-leverancier IFS Benelux benoemt Gretha Hulzebos tot Senior Account Executive. In deze functie is ze verantwoordelijk voor services- en asset-management van IFS in de Benelux. Hulzebos levert met haar kennis en ervaring een bijdrage aan de groeistrategie van IFS. Verder benoemt IFS Mark Boulton tot Chief Marketing Officer (CMO).

Gretha Hulzebos werkt al sinds 1987 voor verschillende software- en ICT-bedrijven. Voorafgaand aan haar overstap naar IFS was ze Manager Marketing & Sales bij Isah Business Software. Naast deze functie is ze in deeltijd actief als extern gecommitteerde op de Academie voor ICT & Business van de Avans Hogeschool in Breda. Daaraan voorafgaand werkte ze op de Sales- en Marketingafdeling van SAS, specialist op het gebied van Business Analytics-software en de grootste onafhankelijke Business Intelligence-leverancier. Vóór SAS werkte Hulzebos op de Sales- en Marketingafdeling van IBM SPSS Benelux, ontwikkelaar van Predictive Analytics-software.

In zijn functie als CMO is Mark Boulton verantwoordelijk voor het versterken van de internationale marktpositie van IFS. Boulton heeft diepgaande managementervaring in de IT. Zo was hij onder andere manager Global Business Development voor IBM Tivoli Storage en manager Global Storage Marketing bij Dell.
 

Terug naar nieuws overzicht