Paul de Vries commercieel directeur Supply Chain Solutions van Centric IT Solutions
14-01-2012
Deel dit artikel:

Paul de Vries commercieel directeur Supply Chain Solutions van Centric IT Solutions


Paul de Vries (foto) is op 1 januari 2012 benoemd tot commercieel directeur van het cluster Supply Chain Solutions (SCS) van Centric IT Solutions.

Voor de Nederlandse markt heeft SCS nadrukkelijk de ambitie om als ‘total solution provider’ een breed producten- en dienstenpallet aan te bieden. De kennis en ervaring die Paul de Vries binnen Centric heeft opgedaan, komen hierbij goed van pas. De Vries is al sinds 1999 in dienst bij Centric IT Solutions en kan bogen op jarenlange (commerciële) managementervaring.

Voormalig commercieel directeur Denhard Jongman is aangesteld als corporate director international business. Jongman is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het versterken van de internationale activiteiten van Centric in Europa. Dit op basis van onder meer de joint venture met de global ERP-leverancier IFS en de eigen landenorganisaties. Bovendien zal hij de global alliance met NEC Japan verder uitbouwen, waardoor het cluster in staat is ook buiten de Europese markt oplossingen aan te bieden.
 

Terug naar nieuws overzicht