Dominique Vanhamme nieuwe VP European channel sales bij Huawei
05-12-2011
Deel dit artikel:

Dominique Vanhamme nieuwe VP European channel sales bij Huawei


Huawei Enterprise heeft Dominique Vanhamme benoemd tot vice president European channel sales. Binnen zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het Europese partnerkanaal. Met de aanstelling van Vanhamme neemt Huawei Enterprise de volgende stap in het vormgeven van zijn Europese divisie voor zakelijke IT-oplossingen.

Dominique Vanhamme heeft bijna twintig jaar ervaring in de IT-industrie. Hiervoor was Vanhamme werkzaam als Director of Operations, European Distribution bij Cisco. Hier richtte hij zich met name op partner management, een rol die hij ook binnen Huawei zal vervullen. Daarvoor was hij tien jaar werkzaam bij system integrator Telindus, dat later is overgenomen door Belgacom.

Huawei, een van ‘s werelds grootste ICT-leveranciers, kondigde in september aan een Europese Enterprise business unit op te zetten. Het portfolio van Huawei bestaat uit routers, switches en oplossingen voor security, unified communications en videoconferentie. Huawei Enterprise claimt hiermee het alternatief te zijn voor Europese bedrijven die op zoek zijn naar open en agile IT-oplossingen om hun concurrentiepositie te versterken.
 

Terug naar nieuws overzicht