UNIT4 stelt Marco Buitenkamp aan als business unit manager Internet Solutions
01-12-2011
Deel dit artikel:

UNIT4 stelt Marco Buitenkamp aan als business unit manager Internet Solutions


UNIT4 heeft Marco Buitenkamp (42) aangesteld als nieuwe business unit manager van de werkmaatschappij Internet Solutions. Hij gaat invulling geven aan de nieuwe strategie van UNIT4 om e-commerce concepten te ontwikkelen, verkopen en onderhouden. Marco Buitenkamp is oprichter en oud-mede-eigenaar van Modern Media, een internetbureau dat zich richt op de detacherings- en uitzendbranche.

UNIT4 heeft gekozen om aanpasbare weboplossingen (websites, e-commerce- en mobiele toepassingen) in de markt te zetten, in plaats van maatwerkwebsites centraal te stellen. De focus ligt op retailorganisaties, waar UNIT4 ruime kennis van en ervaring mee heeft. Het afrekenmodel van licenties met onderhoudskosten of abonnementsvorm dat andere werkmaatschappijen van de softwareleverancier hanteren, wordt ook door UNIT4 Internet Solutions omarmd. Door deze strategiewijziging wil UNIT4 zijn internetactiviteiten beter afstemmen op de marktvraag en de kwaliteit, effectiviteit en continuïteit van de producten en diensten omhoog stuwen. De focus ligt daarbij op retailers, zowel food als non-food. UNIT4 Storepromotor en UNIT4 Mobile Microsite zijn voorbeelden van producten die door de strategiewijziging tot stand zijn gekomen. Eerstgenoemde UNIT4 Storepromotor is een weboplossing voor retailketens en is gericht op conversie naar winkelbezoek. UNIT4 Mobile Microsite is een concept waarmee organisaties snel een effectieve mobiele site kunnen opzetten.

Marco Buitenkamp heeft met zijn bedrijf een dergelijke strategiewijziging met succes doorgevoerd en gaat zijn kennis en ervaring bij UNIT4 in praktijk brengen.
 

Terug naar nieuws overzicht