Progress Software benoemt Jay Bhatt tot President en CEO
01-12-2011
Deel dit artikel:

Progress Software benoemt Jay Bhatt tot President en CEO


Progress Software Corporation, een softwareleverancier die ondernemingen in staat stelt om direct te reageren op veranderende omstandigheden, stelt Jay Bhatt aan als President en Chief Executive Officer vanaf 15 december 2011. Bhatt treedt tevens toe tot de Raad van Bestuur van Progress Software.

Voordat hij in dienst trad bij Progress Software was Jay Bhatt verantwoordelijk voor Autodesk Global Architecture, Engineering and Construction (AEC) Solution Divisie. Binnen deze functie was hij verantwoordelijk voor software-ontwikkeling, marketing, product management, productontwikkeling, business development, finance en human resources. Hiervoor was Jay Bhatt onder andere werkzaam in verschillende business development- en strategische functies binnen Autodesk Corporate Development. Ook was hij verantwoordelijk voor het leiden van overnames en fusies, strategische partnerships en corporate strategische planning.

Begin 2000 was Jay Bhatt werkzaam als Chief Financial Officer en Head of Corporate Development bij Buzzsaw.com, dat in 2001 werd overgenomen door Autodesk. Eerder was hij bovendien werkzaam als zakenbankier.
 

Terug naar nieuws overzicht