Mendix breidt zijn sales- en marketingteam Benelux uit

Mendix breidt zijn sales- en marketingteam Benelux uit

01-08-2011

Mendix breidt zijn sales- en marketingteam Benelux uit


Mendix, de Nederlandse aanbieder van het gelijknamige Agile business platform, breidt zijn sales- en marketingteam voor de Benelux uit. Account Executive Henry Kraaijenbos, Presales Consultant Annemarie Moeijes en Marketing Manager Michiel Jansen zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitzetten van het sales- en marketingbeleid van Mendix.

Mendix levert een krachtig softwareplatform waarmee het mogelijk is om snel business applicaties te ontwikkelen die naadloos integreren met bestaande systemen. Het afgelopen kwartaal heeft Mendix samen met zijn partners zeer succesvol nieuwe klanten aangetrokken. Daarnaast heeft het bedrijf meerdere licenties afgesloten en projecten gerealiseerd. Het bedrijf verwacht dat er de komende jaren een groeiversnelling zal optreden. Daarom is het sales- en marketingteam uitgebreid.

Groeiende vraag
Arno Rood, General Manager Benelux bij Mendix is verheugd met de uitbreiding van zijn team: ‘De noodzaak om snelle en kostenefficiënte applicaties te creëren om zo op de groeiende vraag te kunnen reageren, zorgt voor zeer gunstige marktomstandigheden voor Mendix. Ons standaard Agile development platform speelt in op deze behoefte. Ik ben heel blij dat wij ons team hebben kunnen versterken en ben er van overtuigd dat we hiermee onze partners en klanten nog beter van dienst kunnen zijn.'

Henry Kraaijenbos wordt als Account Executive verantwoordelijk voor Key Account Management en was hiervoor Senior Account Manager bij Adobe.

Annemarie Moeijes wordt Presales Consultant bij Mendix Benelux en heeft voorheen als Consultant en Account Manager bij TOPdesk gewerkt.

Michiel Jansen wordt verantwoordelijk voor de marketing bij Mendix Benelux. Hiervoor was hij Marketing Manager bij TopForce-Magnus.
 

Terug naar nieuws overzicht